MORS DAG HYGGE

Vi fejrer mors dag og inviterer indenfor til hygge med soyaconcept & TheClayPlay.

I anledning af mors dag har vi teamet op med det skønneste par fra vores lokale baghave - du kender dem måske allerede? Annemette & Nana fra TheClayPlay er mor og datter. De designer og producerer smukt og legende keramik i deres eget værksted - lige her i Sønderborg.

Sammen udlodder vi den perfekte gave til Mors dag hygge: 2 unikke kopper fra TheClayPlay og 2 gavekort á 1.000 kr til soyaconcept - lige til at dele med én du har kær. Spil med og deltag i konkurrencen her.

et match fyldt med kærlighed

TheClayPlay & soyaconcept finder sammen i kærligheden for farver og legende mønstre - kernen af vores kreativitet består af et sprudlende farvekort og glade mønstre. Vi deler nøjagtig den samme intense passion for vores produkter og vi elsker at være en del af det unikke univers, vi hver især har skabt.

Både TheClayPlay og soyaconcept har hjemme i Sønderborg – og netop den lokale forankring og støtten til det lokale netværk er vigtig for os begge – derfor er dette et perfekt match af kreativitet, passion og lokalt fællesskab.


Annemettes favoritter

Se alle
Glæd med et gavekort

Kan du ikke vente med at se, om du er den heldige vinder?

Giv et gavekort til Mors dag!

Gaven der aldrig skal byttes og passer til enhver pengepung.
Med et gavekort til soyaconcept kan du glæde en særlig mor eller én du har kær.

Gavekortet lander i din indbakke kort efter køb – nemt og hurtigt!

 

theclayplay

TheClayPlay er et keramikværksted som producerer og designer keramik med en legende tilgang til design.

Med deres keramik forsøger de at sprede et budskab om en verden med rummelighed, forskellighed og plads til det skæve og uperfekte.

Deres keramik giver en daglig glæde når du drikker af et skævt håndmalet krus med en kæmpe hank eller sætter et stort keramikflag på bordet, hvor stangen er tyk, prikket eller stribet.