Cookies Politik

Denne fortroligheds- og cookies-politik opstiller de vilkår og betingelser, i henhold til hvilke SOYA CONCEPT A/S, CVR.26486254 (herefter benævnt "soyaconcept"), med registreret adresse på Under Broen 1, 6400 Sønderborg, Danmark, en virksomhed, der på nuværende tidspunkt driver salget af det kommercielle soyaconcept-mærke i Danmark, begge som fælles dataansvarlige med henblik på denne fortroligheds- og cookies-politik, behandler de personlige oplysninger, som du giver os, når du bruger hjemmesiden www.soyaconcept.dk, den mobile applikation eller andre applikationer, software, digitale medier, lagringsmedie eller funktioner relateret til det kommercielle mærke soyaconcept i Danmark. Når du bruger platformen, giver du os adgang til nødvendige oplysninger, som giver os mulighed for at identificere dig, såsom dit navn, efternavn, e-mailadresse, fakturerings- eller leveringsadresse, telefonnummer og enhedstype. Uanset om det er med henblik på at browse, købe vores produkter eller bruge vores tjenester eller funktioner, er du underlagt denne fortroligheds- og cookies-politik, som til enhver tid er gældende og bør gennemgås for at sikre, at du accepterer dem.

 

Oplysninger om cookies  

Vi bruger cookies, som er små tekstfiler med oplysninger om din navigation på vores platform, hvis primære formål er at forbedre din oplevelse på platformen. Fortsæt venligst med at læse for at få flere oplysninger om de cookies, som vi bruger, deres formål og andre oplysninger af interesse.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, som en hjemmeside gemmer i din pc, telefon eller en anden enhed, med oplysninger om din navigation på denne hjemmeside. Cookies er nødvendige for at gøre søgning på internettet nemmere og mere brugervenlig, og cookies skader ikke din computer.  

Hvad bruges cookies til på denne hjemmeside?
Cookies er en vigtig del af, hvordan vores hjemmeside fungerer. Hovedformålet med vores cookies er at forbedre din navigationsoplevelse. For eksempel bliver de også brugt til at huske dine præferencer (sprog, land osv.), mens du surfer på nettet og ved dine fremtidige besøg på hjemmesiden. Den information, der er indhentet af cookies hjælper os ligeledes med at forbedre hjemmesiden gennem en vurdering af tal og brugsmønstre, vores hjemmesides egnethed til de individuelle brugeres interesser, en hurtigere søgning, osv.

Vi benytter os af følgende cookies på vores hjemmeside:

Nødvendige cookies
Disse cookies er essentielle for at bevæge dig rundt på hjemmesiden, forneden kan du læse om hvad de bruges til:

  • De anvendes til at identificere brugerens http-session. De er almindelige i alle web-applikationer til at identificere brugernes anmodninger under en session.
  • De tillader at identificere brugerens navigationsstatus (indledning af sessionen, den første side, første adgang, scroll-status, afstemningstilstand osv.).
  • De gemmer information om din indkøbskurv, såsom brugerens identifikationsdetaljer med tilknytning til den førnævnte indkøbskurv.  

Brugsmæssige cookies
Denne form for cookies indsamler anonym information om hvordan du bruger vores hjemmeside. De gør det muligt at overvåge hjemmesiden ved hjælp af Google Analytics' værktøj, som er en tjeneste Google udbyder for at få adgang til brugeroplysninger på hjemmesiden. Nogle af de data, der er gemt er: de antal gange en bruger besøger hjemmesiden, datoen for brugerens første og sidste besøg, varighed af besøgene, den side, hvorfra brugeren fik adgang til hjemmesiden, søgemaskinen, som brugeren brugte til at få adgang til hjemmesiden eller linket, de klikkede på, fra hvilket sted i verden, brugeren logger ind osv. Konfigurationen af disse cookies er forudbestemt af den service, der udbydes af Google, og de oplysninger, der genereres af cookien om brugen af din hjemmeside, vil blive overført og oplagret af Google, Inc. Derfor anbefaler vi dig at konsultere Google Analytics' side om fortrolighed, for at finde mere information om de cookies, der bruges, og hvordan du kan deaktivere dem. Husk venligst, at vi ikke er ansvarlige for indholdet eller nøjagtigheden af tredjeparters hjemmesider.

Funktionsmæssige cookies
Denne form for cookies husker valg, som f.eks. hvilket land du besøger fra, valuta du benytter, størrelser du vælger osv. Det bruger vi til at skræddersy en mere personlig oplevelse, og tilbyde de meste relevante produkter og den bedste brugeroplevelse. Denne data er anonymiseret og kan ikke bruges af andre hjemmesider. Du kan fravælge denne form for cookie i dine browser indstillinger, men det kan ændre oplevelsen på vores hjemmeside.

Målrettede eller annonceringsmæssige cookies
Denne form for cookies indsamler information omkring din søgehistorik, for at målrette annoncer for mere relevant indhold for dig og dine interesser. De hjælper også til at begrænse antallet af gange, du bliver disponeret for en specifik annonce. Denne form for cookies er som regel placeret ved tredjeparts annoncerings netværk. De husker de hjemmesider, du besøger og deler dem med andre parter såsom annoncører. F.eks. benytter vi tredjeparts netværk til at dele mere personlige annoncer til dig, når du benytter andre hjemmesider.

Hvad bruges cookies IKKE til på denne hjemmeside?
Vi gemmer ikke følsomme personlige oplysninger, såsom din adresse, dit password, dine kreditkort eller betalingskortoplysninger, osv. i de cookies, som vi bruger.

Hvem bruger de oplysninger, der er gemt i cookies?
De oplysninger, der lagres i cookies fra vores hjemmeside, anvendes udelukkende af os. De vigtigste serviceydelser, som disse "tredjeparts-cookies" anvendes til, at få adgang til statistikker og til at garantere de betalingstransaktioner, der gennemføres gennem hjemmesiden.

Hvordan kan jeg undgå at bruge cookies på denne hjemmeside?
Hvis du foretrækker at undgå brugen af cookies på denne hjemmeside, med forbehold for de ovenfor beskrevne begrænsninger, skal du først deaktivere brugen af cookies i din browser, og derefter slette de cookies, der er gemt i din browser forbundet med denne hjemmeside. Du kan bruge denne indstilling til at forhindre brugen af cookies til enhver tid.

Hvordan deaktiverer jeg og forhindrer brugen af cookies?
Du kan begrænse, blokere eller slette cookies fra denne hjemmeside til enhver tid, ved at ændre på konfigurationen af din browser, ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Mens indstillinger er forskellige i hver eneste browser, er cookies normalt konfigureret i "Præferencer" eller menuen "Funktioner". For yderligere oplysninger om konfigurationen af cookies i din browser kan du kigge under "Hjælp"-menuen i selve browseren.

Hvilke særlige cookies bruger denne hjemmeside og til hvilke formål?
De bruges til identifikation og autentificering, browsing og grænsefladetilpasning. Disse cookies bruges til at identificere brugeren under sessionen, hindrer brugeren i at gentage login-processer på hjemmesiden, fremskynder visse procedurer på hjemmesiden, husker de valg, som brugeren har foretaget i løbet af sessionen eller under tilbagevendende besøg, husker de sider, som brugeren allerede har besøgt osv. De anvendes til at identificere og godkende brugeren. De indeholder også de tekniske data fra brugerens session, såsom for eksempel ventetid for tilslutning, identifikation af sessionen osv. De bruges desuden til at bestemme, hvorfra en bruger kommer, når denne ankommer på en side på denne hjemmeside, for eksempel hvis de er kommet ind på siden med produktoplysninger fra et produktskema, fra søgningsbrowseren eller fra en ekstern hjemmeside. 

 

Indsamling af personlige oplysninger og behandlingsformål

Vær opmærksom på, at inden du bruger nogle af vores tjenester eller funktioner, skal du læse denne fortroligheds- og cookies-politik, samt vilkårene og betingelserne i det specifikke afsnit vedrørende tjenesten eller funktionen. I hvert afsnit, kan du se, om der er specifikke betingelser for brug, eller om de kræver specifik behandling af dine personlige oplysninger. Undladelse af at afgive visse obligatoriske oplysninger kan betyde, at det ikke vil være muligt, at administrere din registrering som bruger eller at anvende visse funktioner eller tjenester, der er tilgængelige via platformen. Brugeren (du) garanterer hermed, at de personlige oplysninger, som du har afgivet, er sande og nøjagtige, og du accepterer, at indberette eventuelle ændringer deraf. Hvis du giver os personlige oplysninger tilhørende tredjeparter, er du ansvarlig for, at have informeret dem og fået deres samtykke til, at stille disse oplysninger til rådighed til de formål, der er angivet i de tilsvarende afsnit af denne fortroligheds- og cookies-politik. Eventuelle tab eller skader, der påføres platformen, de dataansvarlige eller eventuel tredjepart ved kommunikation af fejlagtige, unøjagtige eller ufuldstændige oplysninger på registreringsformularerne, er alene brugerens ansvar. De dataansvarlige, hvor relevant, skal anvende personlige oplysninger til følgende formål:

  1. Til at administrere din registrering som bruger af platformen. De personlige oplysninger, som du giver os skal bruges til, at identificere dig som bruger af platformen, og til at give dig adgang til de forskellige funktioner, produkter og tjenester, der er tilgængelige for dig som registreret bruger.
  2. Udvikling, overholdelse og udførelse af købekontrakten for de produkter, som du har erhvervet eller enhver anden kontrakt med os gennem platformen. Husk, at sikkerhed ved brug af platformen også afhænger af korrekt brug og opbevaring af bestemte fortrolige koder.
  3. Kontakte dig via e-mail, telefon, sms-besked eller andre tilsvarende former for elektronisk kommunikation osv. vedrørende opdateringer eller informative meddelelser relateret til funktionerne, produkterne eller de kontraherede tjenester, herunder sikkerhedsopdateringer til platformen, når det er nødvendigt eller rimeligt for deres implementering.

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil, og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for, at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til, at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt, at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: online@soyaconcept.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Abonnement på nyhedsmail

Hvis du har godkendt dit abonnement på soyaconcept-nyhedsmailen, giver vi dig oplysninger om vores produkter og tjenester via e-mail. Abonnement på soyaconcept-nyhedsmailen kan indebære brug af personlige oplysninger til at gøre tilpasset annoncering relateret til vores produkter og tjenester tilgængelig for dig via e-mail. Med det formål at forbedre den tjeneste, som vi leverer, informerer vi dig hermed om, at personlige oplysninger relateret til dine køb i vores online butik, smag og præferencer kan bruges til analyse, generering af brugerprofiler, markedsføringsundersøgelser, kvalitetsundersøgelser og forbedring af vores kundeinteraktion. Du kan til enhver tid afmelde abonnementet ved at følge de oplysninger, som vi angiver hver gang vi udsender en nyhedsmail.

 

Databeskyttelsesrettigheder

De dataansvarlige forpligter sig til at respektere fortroligheden af dine personlige oplysninger og til at garantere, at du kan udøve dine rettigheder. Du kan udøve dine rettigheder til adgang, berigtigelse, annullering og indsigelse ved at sende en e-mail til: online@soyaconcept.com, der angiver årsagen til din anmodning. Hvis du beslutter dig for at udøve disse rettigheder, og hvis en del af de personlige oplysninger, som du gav, var din e-mailadresse, beder vi dig om at angive denne omstændighed i din skriftlige anmodning og angive den e-mailadresse, hvorfra du ønsker at udøve dine rettigheder til adgang, berigtigelse, annullering og indsigelse.

Udgiver
Denne hjemmeside ejes og publiceres af:

SOYA CONCEPT A/S
Under Broen 1
6400 Sønderborg
Danmark
Email: online@soyaconcept.com