Om soyaconcept

Velkommen til soyaconcept — et modeunivers til den modebevidste kvinde

Soyaconcept er et farverigt, feminint brand. Vi tilbyder moderigtigt dametøj af høj kvalitet, fra nederdele til skjorter, til overkommelige priser, hvilket gør det muligt for enhver kvinde nemt at følge de nyeste trends. Det i er sig selv måske ikke så unikt, men dette er: Vores kollektioner er lavet til kvinder. Den kvindelige form er vores form.

Bæredygtighed betyder rigtig meget for os. Som modevirksomhed agerer vi løbende på og tilpasser os de stigende krav for en mere ansvarlig tilgang til vores miljø og vores planet. Vi er på en rejse mod en mere bæredygtig fremtid. Med små skridt og stort engagement er vi på rette vej mod en mere bæredygtig fremtid for mode.

Vi lancerer seks kollektioner årligt. De er elegante designs, lette print og højkvalitet. Kollektionerne er fyldt med smukke prints og i en farvepalet, som nemt skaber et slående outfit med lidt indsats.

Vi har afprøvet og testet hvert produkt, vi tilbyder. Efterhånden som markederne efterspørger forandring og udvikling, gør vi det også. Vi er åbne og nysgerrige, altid drevet af at udforske og opdage.

I vores soyaconcept univers er der plads til alle typer kvinder, uanset om du er til den feminine SC-Felicity t-shirt i et blomsterprint, eller om du mere den sporty type som fortrækker den casual SC-Banu buks, der med sin super bløde kvalitet og fine flæse-detalje ved lommerne, båder er komfortabel, feminin og smart. Et must i enhver garderobe er vores smarte regnjakke SC-Alexa, der med de mange smarte detaljer, fede prints og skarpe pris ikke er til at komme udenom.

Vi er danske, vi er bundsolide og vi er her for at bringe hverdagsmode til alle kvinder. Vi kalder det behageligt ukompliceret.