Om soyaconcept

Velkommen til soyaconcept — et modeunivers til den modebevidste kvinde

Soyaconcept er et dansk modefirma, der har en afslappet tilgang til mode baseret på de nordiske designtraditioner. Unikke og karakteristiske print kombineret med en moderne og elegant stil er nøgleordene. Soyaconcept tilbyder kvalitets modetøj til prisbevidste kvinder. Soyaconcept har specialiseret sig i høj kvalitet til gode priser, og designer tøj til den feminine kvinde, der ikke er bange for at finde sin egen unikke stil og eksperimentere med tidens trends.

Soyaconcept kvinden er en modebevidst kvinde, som ønsker at klæde sig personligt og unikt og samtidig følge modens trends. Vi er hos soyaconcept bevidste om kvinders forskelligartede behov og silhuetter og vi har et klart ønske om, at hjælpe vores soyaconcept kvinde med at få en lækker og moderigtig garderobe uanset, hvilken stil, shape og alder hun har. Vores tøj giver mulighed for både at klæde sig feminint, moderne og komfortabelt på samme tid, og kollektionerne indeholder alt fra bluser, bukser, nederdele, toppe, kjoler, jakker, strik og pullovers.

Hos soyaconcept finder du en bred vifte af styles i et utal af farver, prints, designs og kvaliteter, - alt med udspring i  modens seneste tendenser. Det ligger os meget på sinde, at både designet og kvaliteterne er gennemarbejdede og testede, så de lever op til vores høje kvalitetsniveau, samtidig med at tøjet ikke kun skal se smart ud, men at det også har den helt rigtige pasform.

I vores soyaconcept univers er der plads til alle typer kvinder, uanset om du er til den feminine SC-Sari t-shirt i et smukt tropisk-inspireret blomsterprint, eller om du mere er kjolepigen, der elsker at hoppe i den løse og luftige SC-Sanina kjole med et par feminine pumps. Er du den sporty type er den casual SC-Siham buks perfekt, der med sin super bløde kvalitet og fine flæse-detalje ved lommerne, båder er komfortabel, feminin og smart. Et must i enhver garderobe er vores smarte regnjakke SC-Alexa, der med de mange smarte detaljer, fede prints og skarpe pris ikke er til at komme udenom.